Ansökan om Boende anpassningen

Nu finns ETT hopp kvar för att vi ska kunna vara tillsammans i vårt hem i Hennan.
Ljusdals Kommun heter dom!
 
 
 
 
Vi har ansökt om att få boendeanpassning vilket vi började med i höstas. Nu har vi lämnat in till 6 olika företag i Ljusdals kommun. Förra måndagen , alltså den 13 mars skulle vi senast ha in kostnadsförslagen så vi kunde lämna vidare till kommunen. Det ska då upp till nämnden och därefter ska beslutet tas.  De här är en lång process men den är igång. 
 
 
Med spänning åkte vi och skulle hämta vår post , vi öppnade brevlådan och trodde den skulle vara full av brev med olika kostnadsförslag.
INGET låg där, vi hade alltså inte fått in ett enda kostnadsförslag.!!
Vad gör vi nu ....
Jag tog kontakt med vår kontaktperson på Ljusdals kommun för att höra om han fått in något . Nix inget hade kommit till honom heller.
 
Vad är det som händer?  Kommer vi inte få någon hjälp alls? Vi tog och ringde några av de företag vi lämnat dessa kostnadsförslag till. Vi fick till svar att det är ont om snickare men att de skulle ändå titta på det och vi skulle höra av oss denna vecka. HOPPAS HOPPAS HOPPAS nu att någon av dessa företag kan lämna ett kostnadsförslag Så vi kan lämna till kommunen innan sista mars.
 
 
 
 
 
Herregud, de här kommer att ta evigheter om vi överhuvudet taget kommer att få någon hjälp. Även om själva ombyggnationen inte påbörjas innan sommaren blir vi väldigt väldigt glada om vi skulle få det godkänt och de började efter sommaren. Vi skulle då iallafall veta att hjälpen är påväg. Men nu ser det inte ljust ut för oss.
För mig är det en rädsla att inte kunna få bo hemma igen. Att Ronja inte ska kunna få bo och uppleva vår vackra plats där vi hämtar all energi. Det ställe där själen och hjärtat finns heter Hennan. Där trivs jag som bäst. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Å LINN.... Vi längtar efter dig och vi älskar dig . <3
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jouberts syndrom

Mitt barn har Jouberts syndrom

RSS 2.0