Mot Förvaltningsrätten rätten i Falun

 
Det här är LJUSDALS KOMMUN och deras känsla för mänskligheten.
Ja då va nästa möte och alla kompletteringar inlämnade och uppe i Nämnden igår. Idag ringde jag till våran kontaktman för att höra hur det hade gått. Jag fick svaret att det inte gick bra. De hade avslagit ALLT ! Och med det menar jag verkligen ALLT! . Jag blev så klart lite förvånad eftersom både Ronjas arbetsterapeut och läkare kom med jätte fina kompletteringar.  
 
 
 
Jag frågade varför det blev så, och vår kontaktman sa att Nämnden tröck på att vi inte visste hur Ronjas utveckling kommer att bli, om den är bestående eller inte. JAAA den kommer vara kvarstående under HELA hennes uppväxttid och hela hennes liv vilket även läkaren skrev ordagrant i intyget. Han nämnde även att Ronja inte har en verbal kommunikation och måste därför vara i uppsikt hela tiden då hon ej kan förmedla sig verbalt. Vilket innebär att hon inte kan vara på entre planen om jag är uppe. Är jag uppe och städar, bäddar osv och hon vill mig något så ropar hon inte. Hon har aldrig höjt rösten för att ropa på någon av oss.
 
 
 
Då måste jag alltså bära upp de saker jag ska ha uppe först, sen bära upp Ronja för trapporna vilket inte är så lätt då det inte är så långt till 20 Kg sträcket. kvar. Samt att jag har problem med ryggen då jag är steloppererad.
Deras avslag grundades även på att  åtgärderna i huset är "standardhöjande". 
Det här är för Ronjas skull och våran avsikt är inte att höja husets standard. Det här vill vi göra för att underlätta för Ronja och vår familj.
 
 
De avslog även den ramp och det träningsrum som styrelsen i sitt första möte godkände. :-O  Det ända  som kom upp i mina tankar va att jag ska gå vidare med det här. Jag frågade hur jag ska göra för att få upp det i kammar rätten? Han skulle hjälpa oss som tur va. Jag ska "bara" skriva på en överklagan och sedan tar han över det och skickar till Falun. 
 
Allt det här tar sån kraft från mig. Tårarna sprutade idag när jag hade lagt på luren och fått reda på det. Som tur va så var jag påväg till min terapeut och min läkare så en del tårar och ord kom när jag satt hos dom, de förstod att min orka inte riktigt finns där än. 
Det är sommar och bara det gör mig nervös, om inte allt för många dagar så är det 1 år sen vår mamma lämnade oss också. Huvudvärken och tomheten hälsar välkommen igen. 
Tur att Ronja är ett glatt barn med väldigt mycket kärlek ! 
Här ska hon och jag till att måla om köket hos hennes pappa :-) Och självklart har vi jobbarbyxorna på <3
 
 
 
  
 
 
 
 
Marie
2017-06-14 @ 22:51:42

Kram på er!!

Svar:
Veronica

Lena Buhr
2017-06-15 @ 13:12:25

Så fin liten jänta ni har ♥ all heder och ära till er alla ♥

Svar: Ja hon är fin vår lilla jänta ♡ tack för att du läser och kommenterar min blogg. Det betyder mycket.
Veronica

Micke Arringe
2017-06-15 @ 19:18:58

Hej Veronica,
Samla ihop all dokumentation du har i ärendet och gör en anmälan till Socialstyrelsen.
Det gjorde jag för några år sedan, anmälde kommenen på nio punkter och fick rätt i allt.
Skicka en kopia för kännedom till kommunchefen och kommunstyrelsens ordförande så ska du se att det blir fart. Var så saklig du kan. Det tar tid men det är det värt!

Svar: Hej och tack för din kommentar och för att du läser min blogg. Jag ska försöka hitta orken till det du skriver och få in en anmälan. Jätte tack för tipset. Det uppskattats :-)
Veronica

Stefan
2017-06-15 @ 21:08:40

Antar att ni är för Svenska 😞
Om ni kommit från ett krigsland så hade ni fått all hjälp som ni kunnat få. Så jävla arg, less det här samhället så jag kan spy.

Svar: Hej Stefan. Det är ett rätt känslig kommentar men jag kan hålla med dig trots att de även behöver hjälp. Kommunerna är så rädd att de ska bli snack om rasistiska inlägg men de tänker inte på oss svenskar på samma sätt att de vill hjälpa och stötta :-(
Veronica

Anonym
2017-06-16 @ 11:55:54

Känslig och känslig 😳😳 Det är ju sant. Och sanningen kan va jävligt jobbig om man som i detta fall Kommunen beter sig som en skitstövel.

Svar: Absolut så är det. ! Bara det att man inte "får" säga vad som.. i dagens läge utan att kallas rasist. Jag är inte rasist men jag håller fullt och fast med dig. De prioriterar dem istället för svenskar
Veronica




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jouberts syndrom

Mitt barn har Jouberts syndrom

RSS 2.0