Dockvagnen och Jag <3

Vi har fått rådet av några stycket att köpa en docka och en dockvagn. Eftersom Ronja började att ta några steg med sin gåvagn så trodde vi att det skulle funka bra efter det. Men hon har backat och vill inte alls ta i sin gåvagn längre. Därför tänkte vi att hon skulle tycka om dockvagnen så mycket att hon vilja skjutsa hennes nya fina docka i den :-)

ÅÅÅÅ GUD SÅ GLAD HON BLEV

När vi kom hem och började montera ihop vagnen blev hon alldeles till sig av glädje igen. Dockan hade hon redan tagit upp i bilen. 
När vagnen va klar monterad la vi en inlindad tegelsten i underedet sen tog hon tag i handtaget och ville gå framåt.  Men Hon la självklart ner sin docka i vagnen innan HON BÖRJADE GÅ NÅGRA STEG!!!! Å gissa om vi blev stolta över henne, våran lilla tös , vårat lilla hjärta, alla vårans lilla prinsessa. HON GICK ALLDELES SJÄLV MED SIN DOCKVAGN... i 2 dagar och inget mer.. 
Hon gick väldigt stappligt och balansen vinglig, men att få se hennes glädje med vagnen framför sig är så otroligt starkt och hennes stolthet bara lyser starkare än solen .
 
 
 
 
Här är en bild bara några dagar efter att hon fick sin vagn. Ronja vill inte gå själv med vagnen längre, men håller gärna i den med en hand och mamma i den andra. 
Men vilken lycka att ha en egen docka med vagn. Ronja har flera andra dockor men just den här kunde prata och det va extra roligt. 
 
 
 
I väntan på att pappa ska komma hem satte vi oss ute i solen och fikade lite bulle, festis och te till mamman.  
 
 
 
 
 
Mirre - Sweetwords
2017-04-11 @ 22:04:31
URL: http://sweetwords.se

Oh så stolt över sin docka och dockvagn

Svar: Ja hon a så stolt och så glad. Det fick henne att växa :-) Tack för att du läser mitt/mina inlägg. mvh Veronica
Veronica




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jouberts syndrom

Mitt barn har Jouberts syndrom

RSS 2.0